Η Enet Solutions – Logicom ανακοινώνει τη νέα συνεργασία διανομής με την Kaspersky

Η Enet Solutions – Logicom ανακοινώνει τη νέα συνεργασία διανομής με την Kaspersky
Η Enet Solutions – Logicom ανακοινώνει τη νέα συνεργασία διανομής με την Kaspersky

Η Enet Solutions – Logicom ανακοινώνει τη νέα συνεργασία διανομής με την Kaspersky

ΑΘΗΝΑ, 6 Oκτωβρίου 2021 – Η Enet Solutions – Logicom AEBE, ο κορυφαίος διανομέας τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία συνεργασίας με την Kaspersky, για όλη την γκάμα των εταιρικών της λύσεων για Ελλάδα και Κύπρο.

Με αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία, η Logicom ενισχύει την ηγετική παρουσία της στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας (Cybersecurity), διατηρώντας την δέσμευση έναντι των συνεργατών της για συνεχή ενίσχυση της προσφερόμενης γκάμας λύσεων και λαμβάνοντας υπόψη τις αναπτυσσόμενες ανάγκες που προκύπτουν στην αγορά στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας.  

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και τις ευκαιρίες που αντιπροσωπεύει,» λέει ο Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom ΑΕΒΕ, Σπύρος Κουρμούσης. «Οι συνεργάτες μας θα ωφεληθούν από τις λύσεις ενός αναγνωρισμένου παρόχου στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Η συμφωνία αυτή, αποδεικνύει τις ικανότητες και την εμπειρία της εταιρείας μας, να ενδυναμώνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της και να διανέμει με επιτυχία προϊόντα,  που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον συνεργάτη μας».

«Είμαι βέβαιος ότι η Enet Solutions – Logicom θα αποτελέσει στρατηγικό μας σύμμαχο, ως νέος διανομέας των εταιρικών προϊόντων μας, στην προώθηση κρίσιμων λύσεων μέσω του καταρτισμένου καναλιού συνεργατών της» είπε ο Channel Manager, Greece & Cyprus, της Kaspersky, Βασίλης Βλάχος.

Σχετικά με την Logicom Public Ltd

Ο διεθνής όμιλος εταιρειών της Logicom Public Ltd είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου. Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν τη διανομή προϊόντων και λύσεων πληροφορικής, ολοκληρωμένων δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών λύσεων, όπως και λύσεων λογισμικού και παροχής υπηρεσιών, καθώς και την εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής. Η Logicom απασχολεί πέραν των 800 ατόμων προσωπικού και εξυπηρετεί πάνω από 8.000 πελάτες στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αραβικού Κόλπου, Βορείου Αφρικής και Ασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Logicom, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.logicomdistribution.net , ή βρείτε μας στο Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter.

Επικοινωνία: Μαρία Κοντογιάννη, m.kontogianni@logicom.net

 

Σχετικά με την Kaspersky

 

Η Kaspersky είναι μια παγκόσμια εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας με έτος ίδρυσης το 1997. Η βαθιά πληροφόρηση απειλών και η τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλειας της Kaspersky μετατρέπονται συνεχώς σε λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας για την προστασία επιχειρήσεων, κρίσιμων υποδομών, κυβερνήσεων και καταναλωτών σε όλον τον κόσμο. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της εταιρείας περιλαμβάνει την προστασία τερματικών σημείων και μια σειρά εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας για την καταπολέμηση εξελιγμένων και εξελισσόμενων ψηφιακών απειλών. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες προστατεύονται από τις τεχνολογίες της Kaspersky και βοηθάμε 240.000 εταιρικούς πελάτες να προστατεύουν ό,τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς. Μάθετε περισσότερα στο www.kaspersky.com

 

Επικοινωνία: Βασίλης Βλάχος, vasilios.vlahos@kaspersky.com