Η Enet Solutions – Logicom ανακοινώνει τη νέα συνεργασία διανομής με την realme

Η συμφωνία προβλέπει τη διανομή των προϊόντων της realme σε Ελλάδα & Κύπρο
Η συμφωνία προβλέπει τη διανομή των προϊόντων της realme σε Ελλάδα & Κύπρο

ΑΘΗΝΑ, 29 Iουνίου 2021 – Η Enet Solutions – Logicom AEBE, ο κορυφαίος διανομέας τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία συνεργασίας με την realme, το αναπτυσσόμενο και δυναμικό brand σε smartphone & AIoT, η οποία αφορά τη διανομή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία, η Logicom ενισχύει την ηγετική παρουσία της στο χώρο των Smartphone & AIoT προϊόντων και ενδυναμώνει τη θέση της έναντι των συνεργατών της για συνεχή ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμική ανάπτυξη του 5G και τη διευρυμένη ανάγκη της αγοράς για συσκευές νέας τεχνολογίας.   

Η realme, μόλις μέσα σε τρία χρόνια από την επίσημη ίδρυση της τον Αύγουστο του 2018, έχει ήδη παρουσία σε 61 χώρες παγκοσμίως, έχοντας αναδειχθεί στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατασκευάστρια εταιρία smartphone στον κόσμο και δίνοντας όχι μόνο έμφαση στο νεανικό κοινό, αλλά και στην ελκυστική σχέση ποιότητας – τιμής.  Στην Ελλάδα, η realme κατέκτησε  την 4η θέση ανάμεσα στις εταιρείες smartphone καταγράφοντας 477% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης πωλήσεων.

Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με υπέροχο design, η realme τολμά να κάνει άλματα στο χώρο της τεχνολογίας και η συνεργασία με τη Logicom, που κατέχει πολυετή πετυχημένη εμπειρία  στο χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, αποτελεί στρατηγικό άξονα για την επιτυχημένη τοποθέτηση των προϊόντων στις αναφερόμενες αγορές.

Σχετικά με την Logicom Public Ltd

Ο διεθνής όμιλος εταιρειών της Logicom Public Ltd είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου. Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν τη διανομή προϊόντων και λύσεων πληροφορικής, ολοκληρωμένων δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών λύσεων, όπως και λύσεων λογισμικού και παροχής υπηρεσιών, καθώς και την εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής. Η Logicom απασχολεί πέραν των 800 ατόμων προσωπικού και εξυπηρετεί πάνω από 8.000 πελάτες στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αραβικού Κόλπου, Βορείου Αφρικής και Ασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Logicom, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.logicomdistribution.net, ή βρείτε μας στο Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter.

Eπικοινωνία:

Maria Kontogianni, m.kontogianni@enet.com.gr

Σχετικά με τη realme

Η realme είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει smartphones και προϊόντα AIoT στην παγκόσμια αγορά. Οι χρήστες της realme είναι οι νέοι που στοχεύουν σε δυνατά χαρακτηριστικά και αψεγάδιαστο στυλ. Η realme προκαλεί τους νέους να «τολμήσουν να κάνουν το άλμα» χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

realme Logo